تعداد بازدید: 7894

توصیه به دیگران 2

يکشنبه 27 شهريور 1384-0:0

"کردان" مي رود؟

به زودي دکتر علي کردان- معاون مازندراني صدا و سيما-با اين سازمان خداحافظي مي کند.


در پی تغییرات اخیر در صدا وسیما ، معاونت فنی بهره برداری و معاونت فنی طرح و توسعه با یکدیگر ادغام شده و معاونت توسعه و فناوری رسانه ای را تشکیل خواهند داد . 
هم چنین پیش بینی می شود پس از برگزاری جشنواره رادیو تلویزیونی مراکز استان ها ، معاون جدید مجلس وامور استان‌های صدا و سیما معرفی شود .گفته مي شودکردان،معاون مازندراني مجلس و امور استان هاي صدا وسيما ، به زودي معاون اجرايي و امور انتخابات شوراي نگهبان مي شود. به احتمال زياد «علي دارابي» به عنوان «معاون مجلس و امور استان هاي صدا وسيما» منصوب خواهدشد.

----------------------------------

توضيح:آن چه در پي آمده گزارش-مقاله اي است که يک روزنامه نگار مازندراني به نام"احمد مهرعلي پور" آن را در وبلاگش(siasimaz.persianblog.com)در سال 1382پراکند.آن زمان دکتر کردان معاون اداري-مالي پرقدرت سازمان صدا وسيما بود.با توجه به زيبايي متن و اين که هنوز تازگي اش را حفظ کرده، آن را بار ديگر اين جا پخش مي کنيم.

مردي براي تمام فصول

مازندراني‌ها هيچ يك از معاونت‌هاي مالي- اداري سازمان‌ها و ادارت را به اندازه معاونت اداري- مالي سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي نمي‌شناسند. اين معاونت به دليل واقع شدن در يك رسانه‌ي ملي و فراگير همواره مورد توجه قرار داشته است . در حال حاضر علي كردان عهده‌دار سمت اين معاونت است. (فعلا"کردان معاون امور مجلس و استان هاي صدا و سيماست)نام كردان در مازندران همواره اظهارنظرهاي متفاوتي را به دنبال داشته است. كانديداتوري كردان در انتخابات مجلس هفتم آن هم از حوزه انتخابيه مركز استان با اقبال راست گرايان مازندراني مواجه شد. بسياري حضور او را در مجلس هفتم قطعي مي‌شمردند. وي كه با تمام توان و قوا در عرصه‌ حضور پيدا كرده بود ناگهان انصرافش را اعلام نمود. اصلاح‌طلبان مازندراني بر اين باورند كه ماجراي پرونده تحقيق و تفحص مالي از صدا و سيما توسط كميسيون فرهنگي مجلس ششم، عامل اصلي عدم پذيرش استعفاي وي به شمار مي‌رود.

كلوزآپ!

از زماني كه محمد قوچاني روزنامه‌نگار اصلاح طلب و سر دبير كنوني شرق، «لاريجاني‌ها» را پس از «هاشمي‌ها» دومين خاندان مقتدر ايران معرفي كرد (عصر آزدگان 3 اردي‌بهشت 79) نه تنها ار اقتدار اين خانواده به ويژه علي لاريجاني كم نشد بر قدرت آن‌ها افزوده نيز شده است . علي لاريجاني - فرزند آيت‌الله ميرزا هاشم آملي و داماد آيت‌الله مرتضي مطهري پس از درگذشت امام خميني وارث سياست بزرگ‌ترين رسانه‌ي ملي ايران شد. او چندي بعد علي كردان را از سازمان ايران‌گردي و جهان‌گردي نزد خود فرا خواند و او را به عنوان معاونت اداري - مالي صدا و سيما ، به خويش سنجاق نمود. كردان پيش از اين در سمت‌هاي مختلف از نهادهاي نظامي گرفته تا فرمانداري گنبد، داديار دادگاه انقلاب و معاونت سازمان ثبت و اسناد و املاك فنون مديريت آموخت و باليد. او به علت درخشيدن در پست فرمانداري گنبد به دفتر رياست جمهوري وقت (آيت‌الله خامنه‌اي) راه يافت و پله‌هاي ترقي خود را از آنجا آغاز كرد.

برخورد نزديك از نوع سوم!

در طول چند سال رياست زوج مازندراني لاريجاني - كردان ، درآمد سالانه سازمان صدا و سيما (بودجه دولتي + درآمد آگهي‌ها) چندين برابر شد. اين درآمد فوق‌العاده بر عرض و طول سازمان و قدرت مديريت فائقه افزود. ساخت سريال‌هاي پرهزينه ، افتتاح شبكه‌هاي مختلف بين‌المللي ، ملي و محلي، استخدام نيروي انساني فراوان و ... در همين راستا ، ارزيابي مي شود. در ادامه‌ي اهداف مديران اين سازمان، چند ماه پيش باشگاه مهرورزان جوان نيز راه‌اندازي شد تا با راه‌افتادن كاروان‌هاي متعدد تحت عنوان «روي خط مهر» تلاش شود با جوانان نسل سومي شهرهاي مختلف ارتباط برقرار گردد. شركت سروش هم نمايشگاه‌هاي مختلفي را راه انداخت. سايت امروز (منتسب به سعيد حجاريان) در مورد عدم اقبال جوانان از اين كارناوال‌ها خبر داده،به اختلاف مالي ميليوني بين انتشارات سروش و ناشراني كه به اين كاروان‌ها كتاب داده‌اند، اشاره كرده است.

از سرزمين شمالي!

علي كردان شايد بر آن بود در انتخابات مجلس ششم نامزد شود اما صلاح نديد كه محك تجربه بيازمايد. حق با او بود. كردان اشتباه رفسنجاني را تكرار نكرد تا انتخابات هفتم از راه برسد.

ماه‌هابود كه علي كردان در عرصه‌هاي اجتماعي - فرهنگي استان ظاهر مي شد. او هيچ پنج‌شنبه و جمعه‌اي را در پاي‌تخت نمي‌ماند و تعطيلاتش را در ساري در مجامع و محافل خانوادگي ، مذهبي ، صنفي ، ورزشي و هنري مي‌گذراند. شايد او به بيش از 90% روستاهاي ساري و حومه هم سفر كرده باشد. قول‌ها و هدايايي كه كردان در اين گونه مجالس به حاضران مي‌داد در خدمت تبليغات انتخابات وي قرار داشت. نامزدي تعدادي از مديران كنوني و سابق صدا و سيما را براي انتخاب مجلس هفتم و حمايت ستاد انتخاباتي جناح راست از آن‌ها، اول بار سايت رويداد (منتسب به جبهه مشاركت ) پخش كرد. به نوشته‌ي اين سايت مسئوليت هماهنگي هم‌كاران انتخاباتي صدا و سيما براي شركت هماهنگ در انتخابات به علي كردان سپرده شده است. وي تعدادي از مديران كل استان‌ها و مديران ستادي اين سازمان را براي شركت در انتخابات سامان‌دهي كرده است. از جمله اين افراد در مازندران بهرام حميدي مي‌باشد.

فلاش‌بك !

بهرام حميدي كه در خانواده‌اي مهاجر و آذربايجاني‌الاصل متولد شده سال‌هاست قائم‌شهر را ترك كرده است. او از كارمند ساده‌ي صدا و سيماي مركز مازندران و گزارش‌گري مسابقات ورزشي داخل استان وكارگرداني تلويزيون،ابتدا مدير پخش صدا و سيما و پس آن‌گاه مدير واحد اطلاعات و اخبار اين مركز شد. وي با رايزني‌هاي خود پس از رفتن علي‌اصغر ميرزايي مدير كل قبلي صدا و سيماي مركزمازندران(جمع آوري امضا از نمايندگان مازندراني مجلس) به كسب اين سمت انديشيد؛ اما بخت سيد رمضان شجاعي بلندتر بود . مدتي بعد حميدي به تهران نقل مكان كرد و به عنوان قائم‌مقام شبكه‌ي خبر در پايتخت ماندني شد.(فعلا"مديرکل مرکز تبريز است) پس از ساماندهي ستاد انتخاباتي صدا و سيما و نامزد شدن تعدادي از مديران اين سازمان، بهرام حميدي هم چندي است در محافل و مجامع قائم‌شهر حاضر شده، رايزني‌هاي خود را آغاز كرده است. او در قائم‌شهر رقابت مشكلي با گرزين، رعيت، نعمت زاده و ديگران خواهد داشت.

شب دهم + سوم

به ادعاي روزنت رويداد علي كردان ارتباط شخصي نزديكي با علي‌اكبر ناطق نوري مشاور عالي رهبري دارد و از اعضاي فعال تأمين‌كنندگان مالي ستاد انتخاباتي جناح راست است.

او هر ازگاهي در شبكه‌ي استاني مازندران ظاهر مي‌شود . وي چنذي پيش در برنامه‌ي محلي روجين ( به زبان فارسي) خاطره تعريف كرد.بار ديگر در افتتاح سيستم ماهواره‌اي مركز مازندران خودي نشان داد و ودر ويژه‌برنامه‌ي خود- بزرگداشت امام علي(ع) بارها نام و تصويرش از تلويزيون محلي و سراسري پخش شد. توضيح اين‌كه گروه سيزده رجب كه علي كردان يكي از بانيان آن است همه ساله در روز ميلاد امير مؤمنان جشني را در ساري برگزار مي‌كند. مسايل و حواشي جشن 13 رجب سال 80 هنوز در ذهن‌ها باقي مانده است. به نظر بيشتر ناظران مراسم امسال يك شوي تبليغاتي صرف براي علي كردان بود.

فريم آخر !

يادم هست چند هفته پيش از انتخابات رياست جمهوري سال 76 خبرنگار مجله «زنان» در سئوالي از علي‌اكبر ناطق نوري پرسيده بود كه چرا اين روزها عينك مي‌زند؟ آيا براي زيباترشدن چهره‌اش است يا واقعاً‌عينك نياز دارد؟ به عينك كردان كاري ندارم اما او معمولاً‌ ساده مي‌پوشد و سعي مي‌كند از كت و شلوار پرهيز كند. وي طي سال‌هاي اخير تحصيلاتش را هم تكميل كرده ،با مدرك دكتراي حقوق كه ازدانشگاه آكسفورد گرفته، عضو هيأت علمي دانشكده‌ي فقه و حقوق دانشگاه آزاد هم شده است. او علاوه بر ممارست در سخنوري، كوشيده با چاپ چند كتاب كم حجم با موضوعاتي چون جوانان و توسعه ، پازل تبليغاتي خود را تكميل كند. جمعي علي لاريجاني را تنها رهبر معنوي صدا و سما مي‌دانند و در حقيقت كردان را رهبراجرايي و گردانده چرخ عريض و طويل اين سازمان مي‌پندارند. اگر به سفرهاي خارجي كردان ، اقتدارش در صفحه شطرنج سياست كشور ، بي‌باكي و جسارتش در مخالفت با رأي اصلاح‌طلبان برجسته و انتسابش به حاكميت و نهاد قدرت نگاهي بيندازيم، با نظر اين گروه هم عقيده خواهيم شد. (مهر1382)



    ©2013 APG.ir